Chronische vermoeidheid

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van chronische vermoeidheid, temeer omdat ik hierin eveneens ervaringsdeskundig ben. Ik kan je dus vanuit eigen ervaring én vanuit mijn deskundigheid als psycholoog verder helpen hierin. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het behandelen van burnout en stress klachten.

Zoals ik al aangaf ligt bij mij de focus niet alleen op de mentale gezondheid. Ik besteed in mijn behandelingen ook aandacht aan je lichamelijke gesteldheid. Zo kijken we naar je bewegingspatroon, je voeding en eventuele lichamelijke klachten. Ik heb korte lijnen met andere hulpverleners zodat we, indien nodig, ook gebruik kunnen maken van hun expertise. Te denken valt aan acupunctuur, massagetherapie en voedingsdeskundigen.

Energetische therapie

Als psycholoog werk ik vanuit wetenschappelijk onderbouwde behandelingsmethoden. Echter voor mij als persoon is energetische therapie een zeer waardevolle aanvulling in behandeling. Ik ben hierin ook uitgebreid geschoold.

Wat is het?

Alles is energie. Dat is een natuurkundige wet. Onze persoonlijke energie trilt op een bepaalde frequentie. Allemaal op eigen unieke frequentie, denk aan de radiozenders. Sommige frequenties zitten dicht bij elkaar. Zo zijn er radiozenders die min of meer dezelfde muziek draaien. In het dagelijks leven zul je mensen op wiens frequentie jij ook “trilt” als prettig ervaren. Intuïtief weet je dat je met deze persoon op zult kunnen schieten. Op het moment dat je slecht in je vel zit, ziek bent, of veel stress ervaart, verandert je frequentie als het ware. Door middel van healing of TM healing kun je deze frequenties als het ware weer herstellen en de weg naar jezelf (je eigen frequentie) terug vinden.
Door middel van energetische therapie geef ik je zelf genezend vermogen een boost. In wezen doe jij (in samenwerking met je lijf) het werk dus zelf. Voorop staat een groot Hallo voor wie jij wezenlijk bent.

Wat is energetische therapie niet?

  • Magie/tovenarij
  • Zweverig gedoe
  • Iemand die iets bij jou doet/veranderd
  • Een wondermiddel of vervanging voor medische behandeling