Voor werkgevers

Heeft u een werknemer die ziek thuis zit na een burn-out, ziekte of stress door persoonlijke omstandigheden? Esther Assink heeft ruime ervaring in het begeleiden van trajecten op gebied van burn-out en andere klachten. Daarnaast is zij zelf zowel verpleegkundige als psycholoog. Deze unieke combinatie maakt dat ze tevens ervaringsdeskundig is op het gebied van de zorg én psychologische begeleiding. Ze combineert in haar trajecten wetenschappelijke psychologische inzichten met intuïtieve technieken, waardoor zij maatwerk levert voor uw werknemer.

Werkwijze
De belangrijkste voorwaarde voor effectieve coaching is de “klik” die uw werknemer heeft met de coach. Om aan deze voorwaarde te kunnen voldoen, biedt Esther altijd een gratis kennismaking aan. Hierin kan worden afgetast of deze klik aanwezig is en een coaching traject passend is voor uw werknemer. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u een passend voorstel voor coaching.

Resultaat
Door het volgen van een coaching traject zal uw werknemer weer in staat zijn eigen regie te voeren, grenzen te stellen en effectieve keuzes, passend bij zijn omstandigheden, te maken. Hij krijgt praktische handvatten om stress te hanteren en is zich bewust van eigen behoeften. Hierdoor ontstaat meer gemak en plezier, in zowel werk als privésfeer.

In company trainingen

Naast individuele trajecten biedt Esther Assink- coach voor Zorgprofessionals ook een in company training Zorgen voor de zorgprofessional aan.

Training Zorgen voor de zorgprofessional
Deze training is bedoeld voor zorgprofessionals die willen leren beter voor zichzelf te zorgen. Zodat zij met meer gemak hun werk kunnen uitvoeren én energie overhouden voor hun privé leven. De training kent een totaal aanpak. Voor jezelf leren zorgen op 3 gebieden: mentaal, lichamelijk en spiritueel.

Wanneer in te zetten?
De training is zowel preventief (voorkomen van uitval van de werknemer) in te zetten alsmede ter bevordering van persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat

  • bewustwording van factoren die van invloed zijn op de lichamelijke gezondheid:
    a. kennis en inzicht in ontspanningstechnieken
    b. kennis van goede voeding
  • bewustwording van mentale patronen bij de deelnemer en inzicht hoe deze belemmerend dan wel bevorderend kunnen werken
  • kennis en inzicht in verschillende spirituele factoren, zoals mindfulness en deze effectief weten in te zetten.

Werkwijze
Iedere deelnemer heeft voorafgaand aan de training een gesprek met de trainer. Hierbij worden persoonlijke leerdoelen geformuleerd voor de training. De training bestaat uit 5 dagdelen waarbij verschillende disciplines aan bod komen.

Dagdeel 1: Ontspannen, hoe doe je dat?
Dagdeel 2: Wat is goede voeding en wat levert dat mij op?
Dagdeel 3: Denkpatronen en stress
Dagdeel 4: Mindfulness: wat is het en hoe kan ik het inzetten?
Dagdeel 5: Down-to-earth spiritualiteit: wat kan ik ermee

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers zodat er volop aandacht is voor het individu.

Contact opnemen.

Adres
Voortsweg 204, (Centrum voor Alternatieve Geneeskunde),
7523 CK Enschede

Contact
06-12801558
info@estherassink.nl

Afspraak maken.
Uw gesprek
HealingReadingCoaching
Tijdstip (op donderdag)
9.15 - 10.15 uur10.30 - 11.30 uur11.45 - 12.45 uur