Je kunt bij mij altijd vrijblijvend een eerste gesprek aanvragen. Dat kost niks. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij mij ziet zitten als coach. Kortom, het moet klikken anders heeft coachen niet veel zin.

Tijdens dit gesprek bespreken we waar je knelpunten zitten en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Je mag van mij een professioneel en eerlijk advies verwachten over de in te zetten behandeling. Dus ook als ik niks voor je kan betekenen, dan geef ik aan waar je mogelijkerwijs wel terecht kunt.

Omdat ieders behoefte anders is, bied ik maatwerk aan. Dit kan een traject zijn of losse sessies, afgestemd op jouw hulpvraag.
De uurprijs voor particulieren bedraagt 100.-

Vergoeding
Esther Assink Coach voor zorgprofessionals is aangesloten bij de Vereniging Voor Energetisch Therapeuten (VVET) en ik sta geregistreerd als Registertherapeut in het Register Beroepen Complementaire Zorg (RBCZ). Dat is goed nieuws. Niet alleen wordt hiermee de kwaliteit gewaarborgd,  ook worden de sessies (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering, afhankelijk van je gekozen pakket. Soms is een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je werkgever ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden & klachtenregeling
Esther Assink Coach voor zorgprofessionals werkt met de algemene voorwaarden en behandelovereenkomst zoals omschreven door de VVET. Bij aanvang van behandeling ontvang je deze voorwaarden. Mocht je klachten hebben, dan kun je je wenden tot de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir. In de klachtenfolder en de klachtenregeling van de VVET vind je meer informatie.

Contact opnemen.

Adres
Voortsweg 204, (Centrum voor Alternatieve Geneeskunde),
7523 CK Enschede

Contact
06-12801558
info@estherassink.nl

Afspraak maken.
Uw gesprek
HealingReadingCoaching
Tijdstip (op donderdag)
9.15 - 10.15 uur10.30 - 11.30 uur11.45 - 12.45 uur