Ervaringen.

Wil je weten hoe anderen de dienstverlening van Esther Assink Coaching voor zorgprofessionals hebben ervaren? Hier lees je wat cliënten er over te zeggen hebben.

Hier lees je wat cliënten er over te zeggen hebben.

De totaal benadering van Esther draagt bij aan bewustwording van het eigen lichaam en het vermogen om te voelen en heb ik als zeer prettig ervaren. Ik luisterde totaal niet naar mijn lichaam. Ik voel me nu weer energiek. Esther heeft mij geleerd om beter mijn grenzen aan te geven en gewoonweg NEE te verkopen

Cliënt met burn out:

Esther, ik wil je laten weten, dat ik nog steeds onder de indruk ben! Meestal had ik tijdens de reading geen vragen en ik wil dit toelichten, want dit is een groot compliment aan jou en ik kon jouw “lezen van mijn energie” hartstikke goed toepassen. Ik ken mezelf inmiddels na heel veel jaren therapeutische opleiding, zelfontdekking en -ontplooiing vrij goed maar ik heb door jouw reading in jouw vertrouwensvolle sfeer door je intuïtie en empathie inspiratie en focus ervaren.Wel interessant, dat ik deze cadeaubon reading van de directeur heb ontvangen (hij wist zeker niet welk ontzettend leuk cadeau hij me heeft gegeven;). Hartelijk bedankt voor de tijd met jou! Jij doet het ontzettend goed, respect!.

Teammanager Academie X op HBO

De teamreading bij Esther heeft mij verrassend veel inzichten opgeleverd. Esther is een vriendelijke, nuchtere persoonlijkheid die haar talent inzet om jou verder te helpen. In de reading stelt ze zich snel en makkelijk op je af en geeft op een plezierige manier aan wat ze ziet. De reading gaf mij informatie over hoe de mensen in mijn team zich tot elkaar en tot mij verhouden. Ook werd mij duidelijk wat ik aan dit team heb toe te voegen. De reading gaf ook waardevolle informatie over het beeld dat onze organisatie oproept naar de buitenwereld. Al met al was de reading een waardevolle ervaring die mij nieuwe inzichten gaf maar ook dingen bevestigde die ik intuïtief al wel aanvoelde. Het heeft mij maar weer eens bevestigd dat het verstandig is om op je intuïtie te vertrouwen.

Interim manger non- profit organisatie:

Contact opnemen.

Adres Haaksbergen
Clematis 8,
7483 CR Haaksbergen

Contact
06-12801558
info@estherassink.nl

Afspraak maken.
Uw gesprek
HealingReadingCoaching
Tijdstip (op donderdag)
9.15 - 10.15 uur10.30 - 11.30 uur11.45 - 12.45 uur